BLØDT VAND
RENTEFRI FINANSIERING
30 DAGES RETURRET

FÅ ET GRATIS TILBUD

OG BLIV KONTAKTET AF AQUA DANMARK

Vi gør vores bedste for at besvare alle skriftlige henvendelser inden for 48 timer.

Bliv forhandler idag

Få et stærkere netværk


Aqua Danmark har et bredt forhandlernetværk over hele landet, og vi stræber efter at blive en af Danmarks førende leverandører af blødgøringsanlæg og andre vandbehandlingsanlæg. Vi er klar til at skræddersy en løsning til dit behov, hvis du ønsker at forhandle vores produkter.

Sammen med vores forhandlere yder vi landsdækkende service hele døgnet - året rundt - også når du har brug for det. Vi tilbyder serviceaftaler, som tilpasses dine specifikke behov, så din virksomhed altid har overblik over omkostningerne til vandbehandling.

Hvis du er interesseret i at forhandle vores produkter eller gerne vil høre mere om de løsninger, vi kan tilbyde dig og din virksomhed, skal du udfylde formularen eller kontakte os telefonisk.

Kursus & Montering

For altid at blive bedre


Som forhandler af produkter fra Aqua Danmark A/S modtager du løbende tilbud om at deltage i kurser, hvor du får den nyeste viden om produktsortimentet, og hvor vores erfarne samarbejdspartnere inspirerer dig til at prøve nye løsninger.

Aktuelle Kurser

Interesseret i at blive forhandler?

Er du interesseret i at forhandle vores produkter eller kunne du tænke dig at blive klogere på dem, så udfyld formularen og vi vil derefter ringe dig op.

Vi gør vores bedste for at besvare alle skriftlige henvendelser inden for 48 timer.

For alle os der elsker et kalkfrit hjem