Godkendt til drikkevand

Grohe Blue Home

Filtreret vand direkte fra hanen

• Filtreret, afkølet og med brus – direkte fra hanen.
• Altid friskt og klart vand til at drikke.

ANTAL I

Pris pr. stk17.500 DKK

Pris pr. stk17.500 DKK

VI KLARER FINANSIERINGEN kun 881.39 DKK*

*Løbetid: 23 måneder. ÅOP: 15.84%. Saml. kreditomk. 2772 DKK. Tilbagebetalingsbeløb: 20272 DKK.

.
Produkt Kategori:

Fra vandhanen til bordet

Velkommen til din private vandkilde

GROHE Blue Home Duo gør det nemt for dig at få friskt, klart og afkølet drikkevand direkte fra vandhanen. Det kan tilmed blive serveret med kulsyre, og give dig en forfriskende og blidt brusende fornemmelse. Altsammen kommer direkte fra din vandhane uden, at du skal gøre andet end at nyde det.
• Altid friskt og klart vand til at drikke
• Få danskvand direkte fra hanen og spar på plasticemballage
• Nyd den fantastiske smag

Kulsyretilsat vand eller vand på flaske er dejligt at have på bordet, men det kan være besværligt at bære det, og det genererer plastaffald. Der er en bedre måde: Installation af GROHE Blue Home Duo er en nemmere og mere miljøvenlig løsning, der tilbyder samme fantastiske smag og endda højere kvalitet end vand på flaske!

Få hurtigt friskt vand

Det attraktive GROHE Blue Home Duo startsæt har alt, hvad du skal bruge for at nyde den rene glæde ved filtreret, afkølet eller kulsyretilsat vand. Du har endda også mulighed for at vælge mellem vand med meget eller lidt brus. Et Grohe Blue Home Duo startsæt indeholder køleenhed, filter og CO2-flaske til tilsætning af kulsyre. Vandhanen kommer i høj u-tud i rustfrit stål, som giver et moderne og opdateret udtryk.

Ud over GROHE’ karakteristiske elegante linjer har dette monoblok-køkkenarmatur også en langtidsholdbar mat GROHE SuperSteel belægning samt den holdbare integrerede GROHE SilkMove mekanisme, der sikrer ubesværet betjening. Da der ikke er behov for ekstern rørføring, og alt i sættet er klar til brug, kan installationen udføres på kun 30 minutter!

Designet til en komfortabel hverdag

Med et Blue Home Duo armatur får du også alle fordelene ved et klassisk GROHE køkkenarmatur i et flot design. Sættet kombinerer GROHE Blue etgrebsarmaturet med en lavenergi-hjemmekøleenhed, der indeholder filter og CO2-flaske til tilsætning af kulsyre. Køleenheden passer i alle skabe med en bredde på over 30 cm og passer dermed perfekt i ethvert køkken. Både filteret og CO2-flasken, der vejer 425 g, er nemme at fjerne og udskifte.
Den moderne U-formede tud og slanke armaturkrop skjuler adskilte indvendige vandveje til filtreret og ikke-filtreret vand. Ved at dreje på grebet får du almindeligt vand til fx opvasken, mens du aktiverer filter-, afkølings- eller brusfunktionen blot ved at trykke på den oplyste LED-trykknap.

BeskrivelseFormat
GROHE_Specification_Sheet_31454000 (0.14MB)pdfDownload
  • GROHE_Specification_Sheet_31454000 (0.14MB)
    pdf | Download