Godkendt til drikkevand

Grohe Red

Kogende vand direkte fra hanen

• Få hurtigt kogende vand til te eller madlavning
• Spar energi – Kog kun det vand du skal bruge

ANTAL I

Pris pr. stk14.500 DKK

Pris pr. stk14.500 DKK

VI KLARER FINANSIERINGEN kun 730.3 DKK*

*Løbetid: 23 måneder. ÅOP: 15.84%. Saml. kreditomk. 2296.8 DKK. Tilbagebetalingsbeløb: 16796.8 DKK.

.
Produkt Kategori:

KOGENDE VAND PÅ ET ØJEBLIK – DIREKTE FRA HANEN

Gør hverdagen lettere med en kogende vandhane i køkkenet. Få hurtigt kogende vand til teen eller madlavningen og spar både tid, energi og plads i køkkenet

Tænk på de mange gange i løbet af dagen, hvor du har behov for kogende vand – og hvor meget tid du bruger på at vente på, at elkedlen koger. Og forestil dig nu, hvis du kunne spare tid, energi og plads i køkkenet – alt på en gang.

• Spar tid på at vente på kogende vand
• Spar energi – du koger ikke mere vand, end du skal bruge
• Spar plads i køkkenet – Slip for at skulle have en elkedel stående

GROHE Red er et smukt og pålideligt system, der giver kogende varmt vand direkte fra vandhanen – sikkert og øjeblikkeligt. Når du først opdager alle fordelene ved denne bemærkelsesværdige hjælper i køkkenet, vil du aldrig undvære den igen. Det monteres separat ved siden af dit almindelige køkkenarmatur og kan hjælpe dig med at spare vigtig tid på dine daglige køkkenrutiner.

Høj kvalitet af de bedste materialer

Opgradér dit køkken og få maksimal komfort med dette moderne armatursystem. Det er lavet af de bedste materialer, som sikrer maksimal effektivitet. Alle kedler i GROHE Red sortimentet er fremstillet af titanium, som er særdeles modstandsdygtigt over for korrosion og kalkdannelse. Det er samtidigt kendt for sin biokompatibilitet. Det afgiver ingen metalsmag til vandet, og vandet fra dit GROHE Red armatur vil derfor altid bevare sin oprindelige rene smag.

Høj tud – gør det nemt at fylde store gryder

GROHE armatur er et produkt, der er udviklet til at gøre madlavningen og hverdagen nemmere. Derfor har den blandt andet en høj tud, som gør det nemt bat fylde kogende vand i store gryder eller hvor det ellers måtte være nødvendigt. GROHE produkter er tilpasset perfekt til køkkenet, så det føles som en hjælpende hånd.

Fleksibel funktionalitet til hverdagsbrug

Med de nemme indstillinger på armaturet kan du tilpasse den kogende vandhane til dine behov uden problemer. Indstil dit armatur til 0°, 150° eller 360° alt efter, hvad der bedst passer til dine behov. Denne funktion sikrer, at du har fuld kontrol over betjeningen, og gør det nemt at skifte mellem to håndvaske eller låse tuden i en bestemt position. Installation medfølger.

BeskrivelseFormat
ZZH_TUEV_SGSC02_000_01_3_4_3_4 (0.16MB)jpegDownload
  • ZZH_TUEV_SGSC02_000_01_3_4_3_4 (0.16MB)
    jpeg | Download

VORES ANBEFALEDE PRODUKTER

Se vores udvalg af produkter, der oftest købes sammen med dette produkt


Du kunne også være interesseret i...