Handelsbetingelser - Aqua Danmark
BLØDT VAND
RENTEFRI FINANSIERING
30 DAGES RETURRET

FÅ ET GRATIS TILBUD

OG BLIV KONTAKTET AF AQUA DANMARK

Vi gør vores bedste for at besvare alle skriftlige henvendelser inden for 48 timer.

Handelsbetingelser

Her kan du læse de betingelser, der gælder, når du bestiller varer hos Aqua Danmark (”hjemmesiden”).

Aquadanmark.dk drives af Aqua Danmark A/S, Industriparken 4, 4100 Ringsted, Danmark, CVR-nr. 33 77 31 37 (”Aqua Danmark”).

Ved din accept af en bestilling på aquadanmark.dk accepterer du, at disse handelsbetingelser er gældende i forholdet mellem dig og Aqua Danmark.

Vi opfordrer dig til at læse disse handelsbetingelser, inden du bestiller en vare hos os.

Priser

Prisen for en vare er den pris, der fremgår af aquadanmark.dk på det tidspunkt, hvor du gennemfører bestillingen.

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og er inkl. moms.

Betaling

Ved egen betaling, vil du modtag en faktura sammen med forsendelsen. Beløbet bedes indbetalt til vores konto – [Danske Bank] [4955.] – [0011564194.]. Angiv venligst faktura nummer ved betaling.

Levering

Alle varer bestilt hos Aqua Danmark sendes via [Aqua Danmark] og sendes hurtigst muligt. Vi forventer en leveringstid på [2-4] hverdage, efter du har modtaget ordrebekræftelsen fra Aqua Danmark.

Vi bruger levere selv den bestilte vare direkte til dit hjem.

Leveringsomkostninger

Forsendelsesomkostninger afholdes af dig, medmindre andet fremgår af hjemmesiden.

Reklamationsret

Købelovens generelle regler finder anvendelse på bestilte varer hos Aqua Danmark. Det vil blandt andet sige, at du har 2 års reklamationsret på varer bestilt på hjemmesiden.

2 års-perioden løber fra varens levering til dig. Opdager du mangler ved det leverede, eller svarer det leverede ikke til det bestilte, skal du kontakte Aqua Danmark på [email protected] inden rimelig tid, efter at du har opdaget fejlen eller manglen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Med vores kundeservice aftales nærmere om levering af korrekte varer, om eventuel tilbagebetaling og om refusion af dine forsendelsesomkostninger.

Fortrydelsesret

Når du bestiller varer hos Aqua Danmark, har du som forbruger som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret. Ønsker du at benytte dig af din fortrydelsesret i forbindelse med bestilling af en vare, skal du utvetydigt meddele det til Aqua Danmark senest 14 dage efter, at du har modtaget varen.

Til brug for denne meddelelse kan du benytte standardfortrydelsesformularen, som findes nedenfor.

Du skal herefter returnere varerne til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor du har informeret os om udøvelsen af fortrydelsesretten.

Du skal selv betale fragtomkostningerne ved returneringen.

Hvis du vil benytte din fortrydelsesret, skal du være opmærksom på, at
1) varen bedes returneret i forsvarlig indpakning (vi foretrækker at få varen retur i dens originale emballage)
2) faktura eller følgeseddel for varen bedes returneret sammen med varen
3) oplysning om bankkonto, som dit tilgodehavende skal overføres til, bedes medsendt.
4) Hvis varen allerede er installeret, skal der betales for afmontering af produktet.

Hvis du udnytter din fortrydelsesret, jf. ovenfor, refunderer vi den pris, du har betalt for varen [inklusiv de oprindelige leveringsomkostninger] uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Aqua Danmark forbeholder sig dog retten til at tilbageholde tilbagebetalingen til vi modtager varen eller dokumentation for, at varen er sendt retur, alt efter hvilket tidspunkt der er tidligst. Er anlægget installeret og vi har brugt tid på installering kan dette ikke refunderes.

Du hæfter dog for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Vi gennemfører tilbagebetalingen med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved varens bestilling, medmindre der udtrykkeligt aftales noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Aqua Danmark modtager ikke returneringer sendt som efterkrav.

Returadresse

Hvis du vil returnere en vare til os, fordi der er fejl ved varen, eller fordi du udnytter din fortrydelsesret, skal du sende varen og en kopi af ordrebekræftelsen til:

Aqua Danmark A/S
Industriparken 4
4100 Ringsted
Danmark

Produktansvar

For produktansvar er Aqua Danmark ansvarlig i henhold til de bestemmelser i produktansvarsloven, der ikke kan fraviges ved aftale. Aqua Danmark fraskriver sig ansvaret for produktskader på ethvert andet grundlag. Produktansvaret kan beløbsmæssigt ikke overstige [dækningen på Aqua Danmarks produktansvarsforsikring]. Køber er forpligtet til uden ugrundet ophold skriftligt at meddele Aqua Danmark, såfremt der er opstået en produktansvarsskade, eller der er fare for, at en sådan produktansvarsskade vil indtræde.

Ansvarsbegrænsning og forbehold

Aqua Danmark er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser hos os eller andre udbydere.

Aqua Danmark kan ikke garantere, at aquadanmark.dk til enhver tid er i fuld funktion og fejlfri, og Aqua Danmark kan ikke drages til ansvar for eventuelle følger af brug af aquadanmark.dk, såsom problemer med internetopkobling og anvendelse af ikke-tidssvarende computere og programmer.

Aqua Danmark tager forbehold for udsolgte varer, og kan således ikke drages til ansvar for manglende levering af bestilte varer, hvis den manglende levering skyldes, at varen er udsolgt.

Klageadgang

Hvis du vil klage over din bestilling, skal du rette henvendelse på e-mail
[email protected] eller telefon 53 53 53 43 alle hverdage, kl. 9.00-16.00

Du har som forbruger desuden mulighed for at klage over din bestilling foretaget på aquadanmark.dk ved at indbringe en klage for Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, på www.forbrug.dk.

Du kan også vælge at indbringe din klage på EU’s onlineklageportal (”Onlineplatformen”) på http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Onlineplatformen indeholder informationer om dine muligheder for en udenretlig tvistbilæggelse af din klage. Indsender du en klage på EU’s onlineklageportal, skal du angive vores e-mailadresse [email protected]

Personoplysninger

Aqua Danmark behandler alle oplysninger, som vi registrerer om dig, i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalov.

For at du kan indgå aftale med os, behandler vi følgende oplysninger:
• Navn
• Adresse
• Telefonnummer
• E-mailadresse
• Den bestilte vare og eventuelle reklamationer
• Betaling og betalingsmåde

Vi foretager behandling af dine personoplysninger og kan videregive dine personoplysninger med det formål, at udvalgte og betroede leverandører, distributører og andre forretningspartnere kan levere varer, serviceydelser eller andet indhold, som du har bestilt eller som kan have din interesse. Disse forretningspartnere har tavshedspligt og har ikke tilladelse til at benytte personoplysninger til andre formål.

Aqua Danmarks medarbejdere og vores kundeservice har adgang til de oplysninger, der behandles om dig.

Personoplysningerne behandles af eller for Aqua Danmark og opbevares kun, så længe det er nødvendigt til opfyldelse af de formål, der er angivet i aftalen mellem dig og Aqua Danmark. Den dataansvarlige er Aqua Danmark.

Når Aqua Danmark behandler oplysninger om dig, har du ret til at:
• få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig,
• protestere mod, at behandlingen af oplysninger finder sted, hvis den ikke er nødvendig af hensyn til de formål, hvortil oplysninger blev indsamlet eller bliver behandlet, og/eller
• få oplysninger, der er urigtige eller vildledende, rettet eller slettet.

Spørgsmål og henvendelser vedrørende Aqua Danmarks behandling af dine personoplysninger skal ske til [email protected]

Cookies

Du kan læse om vores brug af cookies [her].

Ændring

Vi forbeholder os retten til at ændre disse betingelser og prisen på en vare uden forudgående varsel. De betingelser og priser, der til enhver tid gælder, finder du på aquadanmark.dk.

Lovvalg og værneting

Din bestilling af varer hos os er i alle henseender undergivet dansk ret, medmindre andet fremgår af ufravigelige regler.

Eventuelle uenigheder, som vi ikke kan afgøre i mindelighed, afgøres af de ordinære danske domstole, medmindre andet fremgår af ufravigelige regler.

Kontaktinformation

Har du spørgsmål til disse Handelsbetingelser, er du velkommen til at kontakte os på [email protected]

eller

Aqua Danmark A/S
CVR-nr. 33 77 31 37
Industriparken 4
4100 Ringsted

Kundeservice: +45 53 53 53 43 (hverdage kl. 09.00-16.00)

Senest opdateret (3 juli) 2018.


Få vores nyhedsbrev gratis