BLØDT VAND
RENTEFRI FINANSIERING
30 DAGES RETURRET

FÅ ET GRATIS TILBUD

OG BLIV KONTAKTET AF AQUA DANMARK

Vi gør vores bedste for at besvare alle skriftlige henvendelser inden for 48 timer.

KARRIEREVEJLEDNING
VI VIL HJÆLPE DIG

Aqua Danmark A/S er en af Danmarks førende virksomheder inden for salg af vandbehandlingsanlæg til private hjem og erhvervslivet. Med et job hos os bliver du ikke bare en medarbejder - du bliver en ambassadør, som vi vil investere både tid og penge i. Vi sætter en dyd i, at vores medarbejdere er godt rustede til de mange forskellige udfordringer, de kan møde, og samtidig gør vi vores bedste for at skabe gode rammer for personlig udvikling.

FÅ UDVIDET DINE KOMPETENCER

Det har stor betydning for os, at vores medarbejdere har den nødvendige plads og tilstrækkeligt overskud til at dygtiggøre sig på deres respektive interesseområder. Hovedkontoret ligger i Ringsted kun 10 minutters gang fra stationen og byens andre store virksomheder. Vi holder til i nyistandsatte kontorlokaler, hvor alle medarbejdere har trygge rammer, god atmosfære og masser af plads omkring sig.

SØGER DU ET KARRIERELØFT?

Frem til lovændringen i 2016 arbejdede vi med wellness-produkter i Aqua Danmark A/S, og det kom naturligt at fortsætte udviklingen ved at opbygge ekspertviden og - kompetencer inden for vandbehandling. Over de seneste år har vi oplevet en stigende interesse for produkter, der kan mindske belastningen fra kalkindholdet i vandet og øge dets renhed. Meget tyder på, at kalk er et stort problem i store dele af Danmark og bekæmpelsen er en kæmpe udfordring.

Hvis du vil søge et job hos Aqua Danmark A/S, skal du sende os dit CV og en motiveret ansøgning. Anbefalinger fra tidligere arbejdsgivere er en fordel, men ikke et krav.

Send din ansøgning i en e-mail til info@aquadanmark.dk, og skriv jobtitlen samt dit navn i emnefeltet.

SEND EN UFORPLIGTENDE ANSØGNING Vi har altid brug for stærke profiler
Send mail

For alle os der elsker et kalkfrit hjem