BLØDT VAND
RENTEFRI FINANSIERING
30 DAGES RETURRET

FÅ ET GRATIS TILBUD

OG BLIV KONTAKTET AF AQUA DANMARK

Vi gør vores bedste for at besvare alle skriftlige henvendelser inden for 48 timer.

FREMTIDEN ER
ET SUNDERE HJEM

Aqua Danmark A/S blev stiftet i 2016, da det blev tilladt at fjerne kalk fra vandet i danske hjem. Vi har siden arbejdet målrettet på at tilbyde et bredt sortiment af blødgøringsanlæg og andre vandbehandlingsanlæg til både private og erhverv. Aqua Danmark A/S er en af Danmarks førende virksomheder inden for salg af vandbehandlingsanlæg til private hjem og erhvervslivet.


Vi er stolte
partnere med


Vi er stolte
partnere med

AQUA DANMARK

Vi er leverandører til nogle af de største aktører på markedet fra Tyskland, England og Italien, og vores tætte samarbejde med verdenskendte virksomhed Grohe har sikret os en synlig position på det danske marked.
Gennem de seneste to år har vores mange samarbejdspartnere og private kunder allerede bidt mærke i vores høje serviceniveau.
Vores procedurer for kvalitetssikring har sat nye standarder for markedet indenfor vandbehandling i Danmark og i resten af Europa. I al beskedenhed ønsker vi at revolutionere markedet med vores synlige service og ambitionen om at være til stede lige præcis dér, hvor vores kunder har brug for os.

VORES PRODUKTER

De patenterede produkter fra Aqua Danmark A/S hjælper både private og virksomheder til at skabe et sundere klima i hjemmet og på jobbet ved at sikre den bedst mulige vandkvalitet. Vi har en klar ambition om at gøre danske hjem kalkfrie og fjerne unødvendige bakterier fra det drikkevand, som er et vigtigt element i hverdagen. Aqua Danmark A/S lever op til de højeste sikkerhedsstandarder, og vores kunder såvel som samarbejdspartnere kan forvente at møde et brand, som er dedikeret til at yde service og tilbyde innovative løsninger. Alle blødgøringsanlæg i vores sortiment er DVGW-certificerede, hvilket betyder, at de er godkendt til drikkevand.

VORES KERNEVÆRDIER

Vi forpligter os på et solidt og stabilt forhold til samarbejdspartnere, kunder og leverandører, og vi stræber efter altid at leve op til vores meget høje standarder. Det gør, at du mærker forskellen, hver gang du bruger et produkt fra Aqua Danmark A/S.

God kvalitet

Bæredygtighed

Innovation

AQUA DANMARK KERNEVÆRDIER

God kvalitet

Vores vigtigste mål er at levere de bedst mulige produkter til både vores kunder og distributører. Vi kompromitterer aldrig på kvalitet, da vi vil skabe et stærkere samarbejde med vores kunder med transparenthed som er gensidigt og sundt i mange år. Kvalitet kan ikke udelukkende defineres med hensyn til at producere, hvad der er behov, men også under hensyntagen til, at disse behov skal tilpasses specifikke kvalitetssikringspolitikker.

HVORFOR ARBEJDER VI MED VANDBEHANDLING?

Frem til lovændringen i 2016 arbejdede vi med wellness-produkter i Aqua Danmark A/S, og det kom naturligt at fortsætte udviklingen ved at opbygge ekspertviden og - kompetencer inden for vandbehandling. Over de seneste år har vi oplevet en stigende interesse for produkter, der kan mindske belastningen fra kalkindholdet i vandet og øge dets renhed. Meget tyder på, at kalk er et stort problem i store dele af Danmark og bekæmpelsen er en kæmpe udfordring.

Vi vil hjælpe med denne problemstilling og bidrage til, at vores kunder får alle fordelene ved at kalkfrit hjem både i form af lettere rengøring, mindre irritation for hud og hår samt økonomiske besparelser i form af forlænget levetid og større ydeevne og effektivitet på hårde hvidevarer. Vores løsning er allerede installeret over 3800 gange i Danmark, og det er vores ambition at give danske familier mere tid til hinanden og større plads i budgettet - samtidig med at miljøet udsættes for mindre pres.

ER DU INTERESSERET I AT LÆSE, HVORDAN ET BLØDGØRINGSANLÆG FUNGERER?
Læs mere

For alle os der elsker et kalkfrit hjem