Få besparelser med et blødgøringsanlæg - Aqua Danmark
BLØDT VAND
SILKEBLØDT VAND
NEMMERE HVERDAG
30 DAGES RETURRET

FÅ ET GRATIS TILBUD

OG BLIV KONTAKTET AF AQUA DANMARK

Vi gør vores bedste for at besvare alle skriftlige henvendelser inden for 48 timer.

MENU

BESPARELSER MED AQUA DANMARK

DINE BESPARELSER MED BLØDT VAND I HJEMMET

Et blødgøringsanlæg giver dig kalkfrit vand i hele hjemmet, hvilket medfører store besparelser på en lang række områder i hverdagen. Det er blot at læne sig tilbage og nyde alle de økonomiske fordele, som det silkebløde vand i hanerne giver dig og din familie.

DINE FORDELE MED BLØDT VAND I HJEMMET

Fliser og overflader vil skinne og forblive rene uden besværlig rengøring.

  • Tøj, sengetøj og håndklæder vil holde sig lækkert og blødt helt uden brug af skyllemiddel.
  • Brug mindre energi og spar helt op til 30 % på din varmeregning.
  • Kaffemaskiner og elkedler holder helt op til tre til fire gange længere end normalt.
  • Farverne på dit tøj holder meget længere, og det bliver ikke slidt så hurtigt.
  • Slip for dyre reparationsomkostninger og få forlængede levetider på alle dine
    installationer, hvidevarer og husholdningsmaskiner.
Glad familie med blødt vand

STORE ENERGIBESPARELSER

Først og fremmest vil kalkfrit vand give dig energibesparelser, da dine husholdningsmaskiner vil yde bedre, når der ikke ophobes kalk i systemet. Det skyldes blandt andet, at rørene ikke ophober kalk, og der derfor skal bruges mindre energi til at pumpe vand rundt i huset.

SPAR PÅ VASKEMIDDEL- OG SKYLLEMIDDEL

Når du vasker dit tøj i blødt vand, så bliver det naturligt meget blødere. Du behøver derfor ikke at bruge penge på skyllemidler, da du nemt får bløde og lækre håndklæder, sengetøj og andre tekstiler kun ved hjælp af det bløde vand. Mængden af vaskepulver kan også reduceres, da vask i blødt vand kræver mindre sæbe for at skabe et tilfredsstillende resultat. Du sparer altså penge og får samtidig et bedre resultat.

SPAR PENGE PÅ SKØNHED

Uden kalk i vandet vil dit hår og din hud blive blødere og mere smidig. Det skyldes blandt andet, at de naturlige olier i større grad bevares, og at der ikke efterlades kalkrester i håret og på huden, som kan skabe irritation. Du kan derfor nedsætte dit forbrug af bodylotion, balsam og olie til håret, da det vil blive naturligt blødere.

SKRU NED FOR DIT ENERGIFORBRUG MED KALKFRIT VAND

Et kalkfrit hjem er et mere energivenligt hjem. Med kalkfrit vand i hanerne kan du spare på el- og varmeregningen, og det vurderes, at du kan spare helt op til 30 %. En investering i et blødgøringsanlæg giver hurtigt mening, når man kigger på de mange energibesparelser, og samtidig er det rigtig godt for miljøet.

Udover et lavere energiniveau er godt for din økonomi, så er det også godt for miljøet. Det er altså en ren win-win-situation.

DET FÅR DU UD AF DET

Samvittigheden i orden ved at vide, at du lever mere miljøvenligt.

KLIK HER FOR AT LÆSE MERE OM

DINE BESPARELSER VED ET KALKFRIT KØKKEN

7 fordele ved et kalkfrit hjem

Du kan spare både tid, penge og energi ved at have et kalkfrit hjem. Det er samtidig med, at du får blødere hud og giver dit barn mindre risiko for børneeksem.

5 trin: Sådan sparer du op til halvdelen af tiden på rengøring i hjemmet

Der skal både vaskes op, vaskes gulve, støvsuges og gøres rent på badeværelset. Opgaverne med rengøring i huset står i kø, og de tager utrolig meget tid i hverdagen.

GIV HUSHOLDNINGSMASKINER FORLÆNGET LEVETID

Dine installationer og hvidevarer er afhængige af, at varmelegemer, dyser og andre smådele fungerer efter hensigten. Når du forhindrer dem i at kalke til ved at have blødt vand i huset, vil de fungere bedre og holde i meget længere tid.

SLIP FOR DYRE REPARATIONER

Når der ikke sætter sig kalk fast og hober sig op, så ødelægger det ikke varmelegemer og andre dele af husholdningsmaskinerne. Derfor slipper du for dyre reparationer og vedligeholdelsesprocedurer samt køb af nye reservedele.

SKÆR NED PÅ SÆBE OG RENGØRINGSMIDLER

Når kalken ikke sætter irriterende aflejringer på fliser, armaturer og installationer i huset, så bliver det meget nemmere at gøre rent på badeværelset og i køkkenet. Du behøver ikke at skrubbe væggene eller vandhanen med dyre afkalkningsmidler og kan derfor spare en masse penge. Udgifter til afkalkningsmidler til blandt andet elkedlen og vaskemaskinen forsvinder også helt.

EKSTRA BONUS

Ud over selvfølgelig at spare penge på reparationer og nye husholdningsmaskiner, så sparer du også tid på ikke at skulle holde dine installationer og maskiner vedlige på samme niveau, som hvis du havde hårdt vand i hanerne.

Læs også om vandbehandling til erhvervskunder med BRITA og KINETICO

Har du spørgsmål til vores produkter? Udfyld formularen og bliv ringet op

Kontakt os

Du vil blive træffet i alm. arbejdstid, og hvis ikke dette er muligt vil du få tilsendt en mail. Vi gør vores bedste for at besvare alle henvendelser inden for 48 timer. Ved at udfylde denne formular, vedkendes der at dataen bliver opbevaret for at kunne i komme kontakt med henvenderen.


0/5 (0 Reviews)

Bliv kontaktet - Besparelser

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Vi gør vores bedste for at besvare alle skriftlige henvendelser inden for 48 timer.

FÅ ET GRATIS TILBUD

OG BLIV KONTAKTET AF AQUA DANMARK

Vi gør vores bedste for at besvare alle skriftlige henvendelser inden for 48 timer.