Der er mange fordele ved et blødgøringsanlæg

Dine vanddriftige hårdhvidevarer som fx vaskemaskine og opvasker holder op til 5 år længere, fordi de bruger blødt vand og sæbeforbruget halveres. Derudover skal du ikke bekymre dig om kalkaflejringer i husholdningsapparater som fx elkedel og kaffemaskine. Du sparer penge på dyre kalkfjerner produkter og undgår, at bruge en masse tid på kedelig rengøring og vedligeholdelse.

Blødt vand forlænger levetiden på hårde hvidevarer

Men det er ikke kun dine hårdhvidevarer der nyder godt af det kalkfrie vand. Dit tøj holder også farven længere og bliver meget blødere, og du behøver ikke længere at bruge skyllemiddel. Du får lækre bløde håndklæder og sengetøj, som ikke er vasket i en masse kemikalier.

Derudover vil det bløde vand også give dig og din krop, en hjemlig wellness fornemmelse. Du behøver nemlig ikke at bruge lige så meget sæbe, når du får i bad, og din hud og dit hår bliver mere blødt. Du sparer også din krop for hårdt rengøringsarbejde, da der ikke vil sætte sig kalk på fliser, armaturer, vask og toilet.

Et blødgøringsanlæg er et bæredygtigt tiltag i din bolig. Udover at dine hårdhvidevarer, husholdningsapparater og tøj holder længere, så kan du sætte forbruget af kemikalier, rengøringsmidler og sæbe markant ned. Dette er godt både for vores miljø og for din krop.

FAQ

Skån dit hjem med et blødgøringsanlæg

Med et blødgøringsanlæg passer du generelt bedre på dit hjem, for der er flere fordele. Dine rør slipper nemlig også for kalk og du undgår dermed kalkaflejringer i både dine rør og i din varmtvandsbeholder. Dette gør, at du får et langt højere udbytte af din varme, da varmen bedre kan komme ud og ikke først skal varme kalkaflejringerne op. Undersøgelser viser faktisk, at du kan spare helt op til 30% på dit energiforbrug.

Hvis du ønsker yderligere sikkerhed, kan du købe et blødgøringsanlæg med wi-fi funktion. Dette kan give dig tryghed, fordi du med den tilhørerende app hele tiden kan holde øje med dit vandforbrug. Hvis der pludselig skulle opstå et unormalt højt vandforbrug, som kan ske hvis der fx springer et vandrør, eller har et toilet der løber, så giver app’en dig besked på, at noget ikke er som det plejer.

Det kan gøre du opdager forandringen hurtigt og sparer dig selv for en enorm vandregning eller i nogen tilfælde en vandskade, som kan være både omkostelig og langvarig.

En særlig kvalitet som Aqua Danmark går op i er, at vores anlæg skal passe ind i alle hjem. Vi har anlæg der passer på de helt små familier på 1-2 personer. Men også til de større sammenbragte familier på op til 8 personer. Samtidig er vores blødgøringsanlæg lette at installere for VVS’erne. Når du køber et blødgøringsanlæg hos Aqua Danmark, medfølger der både slanger og by-pass, som er vigtige komponenter til installationen. Derudover har vi forhandlere over hele landet, så det er let for dig som kunde at få monteret og installeret dit blødgøringsanlæg. Du skal faktisk bare læne dig tilbage og nyde alle de fordele det kalkfrie vand kan gøre for dig og din bolig.

Så forkæl dig selv og dit hjem, med en bæredygtig beslutning, og bestil et blødgøringsanlæg fra Aqua Danmark.