Velvære besparelser - Aqua Danmark
BLØDT VAND
SILKEBLØDT VAND
RENTEFRI FINANSIERING
30 DAGES RETURRET

FÅ ET GRATIS TILBUD

OG BLIV KONTAKTET AF AQUA DANMARK

Hvornår kan vi træffe dig bedst?

Vi gør vores bedste for at besvare alle skriftlige henvendelser inden for 48 timer.

MENU

BESPARELSER MED AQUA DANMARK

MERE VELVÆRE MED SILKEBLØDT VAND I HJEMMET


Silkeblødt vand i hanerne giver mere velvære i hverdagen. Et kalkfrit hjem giver kalkfrie brusebade med lækkert og blødt vand, der ikke skader dit hår og gør din hud tør og irriteret. Dit sengetøj vil føles helt anderledes frisk og blødt helt uden brug af skyllemiddel eller tørretumbler. Du vil opleve fordelene helt tæt på dig hver eneste dag.

DINE FORDELE MED BLØDT VAND

  • Undgå stive og kradsende håndklæder
  • Oplev at farverne på dit tøj holder længere
  • Undgå at din hud og dit hår bliver ødelagt og tørt af kalk
  • Nedsæt behovet for bodylotions og andre skønhedsprodukter

FÅ BLØD HUD

DIT TØJ HOLDER LÆNGERE

SKINNENDE OG BLØDT HÅR

LÆKRE OG BLØDE HÅNDKLÆDER

BEVARER HUDENS NATURLIGE OLIER

SOV MERE BEHAGELIGT

BLØD OG SMIDIG HUD

Når du bader i blødt vand, vil du opleve en stor forskel på din hud. Når du går i bad åbner porerne sig i huden, hvilket gør huden sensitiv overfor alt, hvad der er i vandet. Er der meget kalk i vandet, kan det gå ind og genere huden. I værste fald kan huden blive irritabel og rød og få allergilignende symptomer. Dette bliver ikke noget problem med kalkfrit vand.

BEVARER HUDENS NATURLIGE OLIER

Udover at huden ikke vil blive generet af kalken i vandet, så vil det bløde vand også bevare flere af hudens naturlige olier. Du kan derfor nedsætte dit behov for sæbe, fugtighedsgivende lotions og cremer. Dette nedsætter risikoen for, at din hud bliver tør, og du sparer samtidig økonomisk på skønhedsprodukterne.

SKINNENDE OG BLØDT HÅR

Blødt vand i hanerne vil give ny energi til dit hår. Uden det hårde kalk i vandet, vil dit hår blive mindre slidt i en hårvask, og der vil ikke sætte sig kalkrester i håret, der gør det svært at rede igennem. Derudover kan du skære ned på shampoo, da sæben virker bedre i blødt vand. Balsam bliver mindre nødvendigt for at få blødt og glansfuldt hår.

Beparelser I hele hjemmet

KLIK HER FOR AT LÆSE MERE OM DINE
DINE BESPARELSER VED ET KALKFRIT HJEM

KLIK HER FOR AT LÆSE MERE OM DINE

DINE BESPARELSER VED ET KALKFRIT HJEM

7 fordele ved et kalkfrit hjem

Du kan spare både tid, penge og energi ved at have et kalkfrit hjem. Det er samtidig med, at du får blødere hud og giver dit barn mindre risiko for børneeksem.

Læs mere

SOV MERE BEHAGELIGT

Der findes ikke noget bedre end at lægge sig til at sove i nyvasket og blødt sengetøj, og det i sig selv kan fremme en bedre nattesøvn. Med blødt vand i vaskemaskinen vil dit sengetøj blive rent og lækkert blødt på samme tid. Samtidig sparer du penge på skyllemiddel og strømomkostninger til tørretumbleren, da du blot hænger sengetøjet til tørre udenfor i haven eller altanen for at få det behagelige resultat.

LÆKRE HÅNDKLÆDER

Når håndklæder bliver vasket i kalkholdigt vand, så vil noget af kalken sætte sig i fibrene af stoffet. Det vil gøre dem stive og næsten ubehageligt kradsende. Ved vask i blødt vand undgår du helt dette problem. Dette er også vigtigt, hvis du har børn, som nemt bliver generet af håndklæder, der kradser og er stive. Med blødt vand behøver håndklæderne hverken tørretumbler eller skyllemiddel for at blive dejlige.

DIT TØJ HOLDER LÆNGERE

En anden fordel ved blødt vand i hverdagen kan ses på din garderobe. Når dit tøj bliver vasket i blødt vand fremfor kalkholdigt vand, vil du opleve, at farverne holder længere, og det bliver ikke så hurtigt slidt.. Stoffet vil føles mere behagelig mod huden, hvilket du kan nyde hver eneste dag.

INTERESSERET I ET KALKFRIT HJEM?


Se vores udvalg af populære løsninger

Følg os på
sociale medier