Om os - Aqua Danmark
BLØDT VAND
SILKEBLØDT VAND
RENTEFRI FINANSIERING
30 DAGES RETURRET

FÅ ET GRATIS TILBUD

OG BLIV KONTAKTET AF AQUA DANMARK

Hvornår kan vi træffe dig bedst?

Vi gør vores bedste for at besvare alle skriftlige henvendelser inden for 48 timer.

MENU

FREMTIDEN ER
ET SUNDERE HJEM

Aqua Danmark A/S blev stiftet i 2016, da det blev tilladt at fjerne kalk fra vandet i danske hjem. Vi har siden arbejdet målrettet på at tilbyde et bredt sortiment af blødgøringsanlæg og andre vandbehandlingsanlæg til både private og erhverv. Aqua Danmark A/S er en af Danmarks førende virksomheder inden for salg af vandbehandlingsanlæg til private hjem og erhvervslivet.


Vi er stolte
partnere med


Vi er stolte
partnere med

VI SKILLER OS UD

Vi har på kort tid gjort os synlige i vandbehandlingsbranchen både på det danske marked og i resten af Europa. Det er der forskellige årsager til. Blandt andet er vi leverandører til nogle af de største aktører på det tyske, engelske og italienske marked, og så samarbejder vi med den verdenskendte virksomhed Grohe, som de fleste danskere allerede kender. Vores procedurer for kvalitetssikring har sat nye standarder indenfor branchen, og vores serviceniveau er helt i top. I al beskedenhed ønsker vi at revolutionere markedet med vores synlige service og ambitionen om at være til stede lige præcis dér, hvor vores kunder har brug for os.

INNOVATIVE PRODUKTER

De patenterede produkter fra Aqua Danmark A/S hjælper private og virksomheder til at skabe et sundere klima i hjemmet og på jobbet. Det gør vi ved at sikre den bedst mulige vandkvalitet. Vi har en klar ambition om at gøre danske hjem kalkfrie og fjerne unødvendige bakterier fra drikkevandet, der er et vigtigt element i hverdagen. Aqua Danmark A/S lever op til de højeste sikkerhedsstandarder, og vores kunder såvel som samarbejdspartnere kan forvente en altid høj service og innovative løsninger. Alle blødgøringsanlæg i vores sortiment er DVGW-certificerede, hvilket betyder, at de er godkendt til drikkevand.

VORES KERNEVÆRDIER

Vi stræber hele tiden efter at udvikle os og levere de bedste og mest innovative løsninger til vores kunder. Det gør vi blandt andet ved at leve op til vores kerneværdier. Det gør, at du mærker forskellen, hver gang du bruger et produkt fra Aqua Danmark A/S.

God kvalitet

Bæredygtighed

Innovation

AQUA DANMARK KERNEVÆRDIER

God kvalitet

Vores vigtigste mål er at levere de bedst mulige produkter til vores kunder og distributører. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi ønsker at skabe et stærkt samarbejde med vores kunder, hvor de ved, at de altid får den absolut bedste kvalitet på alle tænkelige måder. Derfor går vi op i at være transparente, så vores kunder altid ved, hvad de får og ved, at de kan regne med os. Vores kvalitetskrav går fra alt til selve produktet og kvalitetskontrol til service på anlæggene og kundeservice.

HVORFOR ARBEJDER VI MED VANDBEHANDLING?

Frem til lovændringen i 2016 arbejdede vi med wellness-produkter i Aqua Danmark A/S, og det var naturligt at fortsætte udviklingen ved at opbygge ekspertviden og kompetencer inden for vandbehandling. Over de seneste år har vi oplevet en stigende interesse for produkter, der kan mindske belastningen fra kalkindholdet i vandet og øge renheden. Meget tyder på, at kalk er et stort problem i store dele af Danmark og bekæmpelsen er en kæmpe udfordring. Den udfordring har vi taget op!

Vi vil gerne bidrage til, at vores kunder får alle fordelene ved at kalkfrit hjem. Det ses både i form af lettere rengøring, mindre irritation for hud og hår plus de økonomiske besparelser, der blandt andet kommer ved forlænget levetid og større ydeevne og effektivitet på hårde hvidevarer. Vores løsning er allerede installeret over 3800 gange i Danmark, og det er vores ambition at give danske familier mere tid til hinanden og større plads i budgettet - samtidig med at miljøet udsættes for mindre pres.

ER DU INTERESSERET I AT LÆSE, HVORDAN ET BLØDGØRINGSANLÆG FUNGERER?
Læs mere

For alle os der elsker et kalkfrit hjem