Om os - Bliv klogere på Aqua Danmark
BLØDT VAND
SILKEBLØDT VAND
NEMMERE HVERDAG
30 DAGES RETURRET

FÅ ET GRATIS TILBUD

OG BLIV KONTAKTET AF AQUA DANMARK

Vi gør vores bedste for at besvare alle skriftlige henvendelser inden for 48 timer.

MENU

FREMTIDEN ER
ET SUNDERE HJEM

Aqua Danmark A/S blev stiftet i 2016, da det blev tilladt at fjerne kalk fra vandet i danske hjem. Vi har siden arbejdet målrettet på at tilbyde et bredt sortiment af blødgøringsanlæg og andre vandbehandlingsanlæg til både private og erhverv. Aqua Danmark A/S er en af Danmarks førende virksomheder inden for salg af vandbehandlingsanlæg til private hjem og erhvervslivet.

Vi er stolte
partnere med

VI SKILLER OS UD

Vi har på kort tid gjort os synlige i vandbehandlingsbranchen både på det danske marked og i resten af Europa. Det er der forskellige årsager til. Blandt andet er vi leverandører til nogle af de største aktører på det tyske, engelske og italienske marked og leverandør til de største grossister i Danmark. Vores procedurer for kvalitetssikring har sat nye standarder indenfor branchen, og vores serviceniveau er helt i top. I al beskedenhed ønsker vi at revolutionere markedet med vores synlige service og ambitionen om at være til stede lige præcis dér, hvor vores kunder har brug for os.

INNOVATIVE PRODUKTER

De patenterede produkter fra Aqua Danmark A/S hjælper private og virksomheder til at skabe et sundere klima i hjemmet og på jobbet. Det gør vi ved at sikre den bedst mulige vandkvalitet. Vi har en klar ambition om at gøre danske hjem kalkfrie og fjerne unødvendige bakterier fra drikkevandet, der er et vigtigt element i hverdagen. Aqua Danmark A/S lever op til de højeste sikkerhedsstandarder, og vores kunder såvel som samarbejdspartnere kan forvente en altid høj service og innovative løsninger. Alle blødgøringsanlæg i vores sortiment er DVGW-certificerede, hvilket betyder, at de er godkendt til drikkevand.

VI SKILLER OS UD

Vi stræber hele tiden efter at udvikle os og levere de bedste og mest innovative løsninger til vores kunder. Det gør vi blandt andet ved at leve op til vores kerneværdier. Det gør, at du mærker forskellen, hver gang du bruger et produkt fra Aqua Danmark A/S.

AQUA DANMARK KERNEVÆRDIER

BÆREDYGTIGHED

Et selskab uden fokus på bæredygtighed er i vores optik et selskab uden vision. Vores produkter er bæredygtige i forhold til en række faktorer, men mest af alt ønsker vi at skabe bæredygtige løsninger for vores kunder. Vi tænker derfor bæredygtighed ind i alle vores processer lige fra fremstillingen af produktet til hvordan produktet, skal hjælpe med at fremme en mere bæredygtig verden, når først det er installeret hos vores kunder.

HVORFOR ARBEJDER VI MED VANDBEHANDLING?

Frem til lovændringen i 2016 arbejdede vi med wellness-produkter i Aqua Danmark A/S, og det var naturligt at fortsætte udviklingen ved at opbygge ekspertviden og kompetencer inden for vandbehandling. Over de seneste år har vi oplevet en stigende interesse for produkter, der kan mindske belastningen fra kalkindholdet i vandet og øge renheden. Meget tyder på, at kalk er et stort problem i store dele af Danmark og bekæmpelsen er en kæmpe udfordring. Den udfordring har vi taget op!

Vi vil gerne bidrage til, at vores kunder får alle fordelene ved at kalkfrit hjem. Det ses både i form af lettere rengøring, mindre irritation for hud og hår plus de økonomiske besparelser, der blandt andet kommer ved forlænget levetid og større ydeevne og effektivitet på hårde hvidevarer. Vores løsning er allerede installeret over 20.000 gange i Danmark, og det er vores ambition at give danske familier mere tid til hinanden og større plads i budgettet – samtidig med at miljøet udsættes for mindre pres.

ER DU INTERESSERET I AT LÆSE,
HVORDAN ET BLØDGØRINGSANLÆG FUNGERER?

Har du spørgsmål til vores produkter? Udfyld formularen og bliv ringet op

Kontakt os

Du vil blive træffet i alm. arbejdstid, og hvis ikke dette er muligt vil du få tilsendt en mail. Vi gør vores bedste for at besvare alle henvendelser inden for 48 timer. Ved at udfylde denne formular, vedkendes der at dataen bliver opbevaret for at kunne i komme kontakt med henvenderen.

Bliv kontaktet - Om os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Vi gør vores bedste for at besvare alle skriftlige henvendelser inden for 48 timer.

FÅ ET GRATIS TILBUD

OG BLIV KONTAKTET AF AQUA DANMARK

Vi gør vores bedste for at besvare alle skriftlige henvendelser inden for 48 timer.