Tilbud på blødgøringsanlæg inkl. installation - Aqua Danmark
BLØDT VAND
SILKEBLØDT VAND
NEMMERE HVERDAG
30 DAGES RETURRET

FÅ ET GRATIS TILBUD

OG BLIV KONTAKTET AF AQUA DANMARK

Vi gør vores bedste for at besvare alle skriftlige henvendelser inden for 48 timer.

MENU

Vi har mere end 800 VVS forhandlere over hele landet

Bestil et gratis tilbud

Skal vi hjælpe dig med et tilbud på den færdige løsning inkl. installation?

Hos Aqua Danmark hjælper vi vores kunder med at hente et tilbud igennem vores forhandlernetværk på over 800 VVS firmaer.

Udfyld formularen og lad os spare dig for en masse tid, ved at hente et godt tilbud på et Aqua Danmark blødgøringsanlæg inkl. installation. 

Vi gør vores bedste for at besvare alle skriftlige henvendelser inden for 48 timer.

Årligt vandforbrug:
Hvor mange personer bor i husstanden:
Jeg er nybygger og har fået forberedt til et blødgøringsanlæg:
Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 1 GB.
  Jeg accepterer at Aqua Danmark A/S må kontakte mig for et uforpligtende tilbud og evt. dele informationer med en VVS installatør:

  Blødgøringsanlæg installeres lige efter indføringsrøret. For at installationen kan udføres kræver det at der er mulighed for tilslutning til vand, afløb og el indenfor ca. 1 meter fra anlæggets placering.

  For at få det bedste tilbud inkl. installation anbefaler vi at udfylde formularen og sende billeder eller en kort video af installationsforholdene. Prisen kan variere alt efter hvordan vandinstallationen er i den enkelte husstand.

  Det kan variere alt efter hvad installationen kræver. Det kan tage fra 2-4 timer hvis det er en standard installation.

  Det kræver en autoriseret VVS installatør for at installere et blødgøringsanlæg.

  Vi samler på tilfredse kunder

  Vi hjælper dig med at finde det helt rigtige anlæg, så du kan få blødt vand derhjemme.


  Philip Doolan
  Læs mere
  "Jeg synes at den service vi har fået af Aqua Danmark har været rigtig god, meget god rådgivning og vejledning. Og total kompetent service hele vejen igennem tak for hjælpen 👍"


  Mikael R
  Læs mere
  “Blødgøringsanlægget virker til perfektion.. Er meget tilfreds med at jeg har fået installeret Aqua Danmark blødgøringsanlæg. Har allerede anbefalet det til flere af mine bekendte. Alex skal have kæmpe tak”.


  Johnny Olsen
  Læs mere
  “Har lige fået installeret et anlæg med wifi - Alt virker perfekt God service og super VVS folk Jeg kan kun sige mange tak for en god og hurtig oplevelse..”.


  J.M.R.H Hansen
  Læs mere
  “Jeg har haft flere anlæg fra aquadanmark og været meget tilfreds med både fysisk service ifm. installering, såvel som telefonisk support ved efterfølgende spørgsmål. Deres produkter og service lever fuldt op til mine forventninger.”.


  Andreas Sahlertz
  Læs mere
  “Fik installeret et Slim Soft 200 samme dag som vi overtog vores nybyg. Har haft det lækreste kalkfri vand lige siden. Processen omkring bestilling og installation forløb meget nemt, og servicen og fleksibiliteten var i top da vores indflytning blev rykket flere gange. Kæmpe anbefaling til AquaDanmark.”.


  Rune Holm Clausen
  Læs mere
  “De svarede hurtigst tilbage af de steder vi havde forespurgt på et tilbud, og de var meget detaljeret og professionelle i deres svar, og de fugte op på tilbuddet, og tilbød også rådgivning med sammenligning af de andre steder vi havde tilbud fra, så vi kunne sammenligne deres og andres produkter. VVS firmaet der stod for installationen var hurtige og meget behagelige, og gav en god forklaring efter endt installation, som tog ca. 2,5 time.”


  Sabrina
  Læs mere
  “Kæmpe anbefalinger af Aqua Danmark! Udover at have et fantastisk produkt, så har de også medarbejdere i topklasse. Sjældent har jeg mødt så søde og serviceminded medarbejdere. Særligt Alex og Deniz skal have kæmpe tak!”.


  Peter Nielsen
  Læs mere
  “Vanvittig god support afdeling. Jeg havde problemer med mit anlæg jeg havde købt hos jer. Ringede ind, lidt inden linjen lukkede. Blev efterfølgende ringet op af en teknikker efter deres "lukketid/telefontid" som ikke var ledig da jeg ringede ind. Han guidede mig igennem måder at finde fejlen på. Kan kun anbefale Aqua Danmark. Emil, supportleder du reddet min frustreret aften, ved at finde frem til det var vvs'eren som havde lavet en lille fejl. Kæmpe ros herfra!”.


  0/5 (0 Reviews)

  Bliv kontaktet - Find Forhandler

  Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
  Vi gør vores bedste for at besvare alle skriftlige henvendelser inden for 48 timer.

  FÅ ET GRATIS TILBUD

  OG BLIV KONTAKTET AF AQUA DANMARK

  Vi gør vores bedste for at besvare alle skriftlige henvendelser inden for 48 timer.