Beskyt dit badeværelse med kalkfrit vand -
BLØDT VAND
SILKEBLØDT VAND
NEMMERE HVERDAG
30 DAGES RETURRET

FÅ ET GRATIS TILBUD

OG BLIV KONTAKTET AF AQUA DANMARK

Vi gør vores bedste for at besvare alle skriftlige henvendelser inden for 48 timer.

MENU

ET FUNKTIONELT RUM

STORE FORDELE MED BLØDT VAND PÅ BADEVÆRELSET

I badeværelset vil du opleve store forandringer, når du installerer et blødgøringsanlæg fra AQUA DANMARK. Uden kalk i vandet vil du undgå store gener og vil få et meget mere skinnende badeværelse med bløde tekstiler samtidig med, at I vil kunne spare både på energiforbruget, vaskepulveret og hårplejeprodukterne.

DINE FORDELE VED ET KALKFRIT BADEVÆRELSE

  • Fliser og overflader vil skinne og blive rene uden besværlig rengøring.
  • Tøj, sengetøj og håndklæder vil holde sig bløde helt uden brug af skyllemiddel.
  • Forlæng levetiden på alle dine husholdningsmaskiner og hvidevarer.
  • Spar penge på shampoo, hårprodukter, fugtighedscremer og andre fugtgivende plejeprodukter.
Glad familie med blødt vand

HALVER DIT SÆBEFORBRUG

Vand med højt kalkindhold kræver store mængder sæbe for at levere et tilfredsstillende resultat i vaskemaskinen. Med kalkfrit vand vil du dermed kunne halvere dit forbrug af vaskemiddel uden at gå på kompromis med resultatet. Du kan tilmed spare på skyllemidlet,

BEVAR TØJETS FARVER

Når du vasker tøj med blødt vand, vil det slide væsentligt mindre på tøjet. Det betyder blandt andet, at tøjet vil bevare farverne bedre og holde sig pænt i længere tid. Du kan derfor med fordel vælge et kortere vaskeprogram på en lavere temperatur,

SLIP FOR DRYPPENDE VANDHANE OG TOILET

Kalk kan sætte sig i toiletter og vandhaner og få dem til at løbe og dryppe. Det kan føre til, at der spildes store mængder vand, hvilket kan koste dyrt i vandforbrug og reparationer. Med et blødgøringsanlæg vil disse problemer ikke opstå, og du sparer derfor både tid, energi og penge.

KLIK HER FOR AT LÆSE MERE OM DINE

DINE BESPARELSER VED ET KALKFRIT KØKKEN

7 fordele ved et kalkfrit hjem

Du kan spare både tid, penge og energi ved at have et kalkfrit hjem. Det er samtidig med, at du får blødere hud og giver dit barn mindre risiko for børneeksem.

BLØDE HÅNDKLÆDER

Med blødt vand i vaskemaskinen vil du kunne mærke stor forskel på dine håndklæder og andre tekstiler. Da kalken ikke sætter sig fast i fibrene i tøj, sengetøj og håndklæder, vil det blive blødt – helt uden brug af skyllemiddel.

ET BADEVÆRELSE DER SKINNER

Med et kalkfrit badeværelse vil du hurtigt opleve, at kalkpletter og aflejringer forsvinder fra fliser og armaturer. Samtidig vil brusehovedet ikke kalke til, og du vil derfor få bløde og jævne stråler i brusebadet.

SPAR ENERGI OG REPARATIONER

Uden ophobet kalk i din vaskemaskine, varmeanlæg og andre installationer i badeværelset, vil de fungere bedre. Det kan ses både på varme- og elregningen.

Har du spørgsmål til vores produkter? Udfyld formularen og bliv ringet op

Kontakt os

Du vil blive træffet i alm. arbejdstid, og hvis ikke dette er muligt vil du få tilsendt en mail. Vi gør vores bedste for at besvare alle henvendelser inden for 48 timer. Ved at udfylde denne formular, vedkendes der at dataen bliver opbevaret for at kunne i komme kontakt med henvenderen.


0/5 (0 Reviews)

Bliv kontaktet - Besparelser på badeværelset

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Vi gør vores bedste for at besvare alle skriftlige henvendelser inden for 48 timer.

FÅ ET GRATIS TILBUD

OG BLIV KONTAKTET AF AQUA DANMARK

Vi gør vores bedste for at besvare alle skriftlige henvendelser inden for 48 timer.