Godkendt til drikkevand

Delfin

Uafbrudt blødt vand døgnet rundt

 • Blødt vand døgnet rundt
 • To ionbytter tanke
 • Let installation
 • Mest miljøvenlige anlæg
 • Indeholder flexslanger
 • Uafhængig af dyre salttabletter
 • Mest økonomiske i drift
ANTAL I

Pris pr. stk18.995 DKK

Pris pr. stk 18.995 DKK

VVS NUMMER 398850015

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

603 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 18.995 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 603 kr. Samlede kreditomk. 2.694 kr. Samlet tilbagebetaling 21.689 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 9,19%. Der er fortrydelsesret. Læs mere
Produkt Kategori:

Familien med behov for blødt vand døgnet rundt

Har du behov for blødt vand døgnet rundt til den store familie? Så er DELFIN det helt rigtige blødgøringsanlæg til dig. I forhold til vores andre populære blødgøringsanlæg, så udmærker dette anlæg sig ved at have en dobbelt-ionbytter-tank.

Det betyder, at når den ene tank regenererer, så leverer den anden tank stadigt blødt vand til hele husstanden. Et blødgøringsanlæg er nødt til at regenerere, så ionbytterne kan blive klar til at blødgøre vandet igen. Med en dobbelt-ionbytter vil du overhovedet ikke bemærke dette, og du vil uden problemer få blødt vand fra hanerne døgnet rundt.

Hvordan virker processen

Når vandet kommer igennem systemet, vil ioner fra kalk og magnesium, bytte plads med natrium-ioner i systemet. Kalk-ionerne vil blive tilbage, mens natriumionerne vil binde sig til vandet. De hårde mineraler vil dermed blive trukket ud af vandet og efterlade det silkeblødt.

DELFIN

Anlægget er et af Danmarks mest økonomiske anlæg, og giver mange økonomiske besparelser. Som forbruger af dette blødgøringsanlæg har du ikke behov for at købe dyre salttabletter. Vores blødgøringsanlæg er kompatible med alle slags fødevaregodkendte salttabletter, som let kan købes fra det lokale byggemarked.
Delfin-blødgøringsanlægget bruger tilmed minimal strøm, og vandforbruget er på ca. 28 liter pr. regenerering, hvilket er det laveste på markedet.

Godkendt til drikkevand

Alle vores blødgøringsanlæg er DVGW-godkendt, hvilket betyder, at de er godkendt til drikkevand. Det er en tysk certificering og DVGW står for “Deutsche Verein des Gas- und Wasserfaches”. Denne certificering sikrer, at produkterne regelmæssigt bliver testet for overholdelse af anerkendte retningslinjer og normer vedrørende sikkerhed, hygiejne og miljøbeskyttelse.

SpecifikationEnhedVærdi
Maks. saltforbrug pr. regenerering(kg)0,45
Gns. regenereringsvandforbrug pr. dag(liter)28
Nominelt gennemløb(m³/t)1,5
Maks. salt kapacitet(kg)40
Tilslutningshøjde(cm)86,5
Afløbshøjde(cm)80
Overløbshøjde(cm)38
Elforbindelse(V/Hz)230 / 60
Strømforbrug v. standby(watt/t)1,2
Strømforbrug v. regenerering(watt/t)4
Højde x bredde x dybde(cm)99 x 39 x 43
Kræver strøm og afløbJa
DVGW-registreringsnummerNW-9161AT2598
DVGW-godkendt til drikkevandJa
BeskrivelseFormat
AQDK_DELFIN_manual_komp (2.20MB)pdfDownload
dvgw_zeichen_bis_2021 (0.41MB)pdfDownload
AQDK_delfin (2.06MB)pdfDownload
 • AQDK_DELFIN_manual_komp (2.20MB)
  pdf | Download
 • dvgw_zeichen_bis_2021 (0.41MB)
  pdf | Download
 • AQDK_delfin (2.06MB)
  pdf | Download

aqua danmark

Gør drømmen til virkelighed
med AQUA DANMARK

Mærk forskellen i hverdagen

Når du får blødt vand i hanerne, så vil du hurtigt kunne mærke alle fordelene. Først og fremmest vil du kunne mærke forskellen, når du skal gøre badeværelset og køkkenet rent. Der vil ikke længere være genstridige kalkrande eller aflejringer, der skal skrubbes af. Kaffemaskinen skal heller ikke afkalkes mere og opvaskemaskinen giver et meget bedre resultat uden glaspest. Dit hår vil også blive blødere og din hud vil ikke udtørre og blive irriteret.

Læs om flere fordele i et kalkfrit hjem

Nem og vedligeholdelsesfri

Slip for at vedligeholde DELFIN. Med et vedligeholdelsesfrit blødgøringsanlæg vil det køre uden problemer, og derved sparer du penge til at vedligeholde anlægget, når den skal skifte reservedele og meget mere.

Giver blødt vand
døgnet rundt

Vedligeholdelsesfrit
blødgøringsanlæg

Det mest økonomiske anlæg

Vores mest driftbesparende anlæg på markedet

DELFIN er et af markedets mest økonomiske anlæg, fordi salt- og vandforbruget er minimalt. Den dobbelte konstruktion sørger for, at anlægget kun forbruger en lille saltmængde (145 gram pr. regenerering), og forbruget af vand under gennemskylning er ligeledes minimeret (28 liter pr. regenerering). Med blødere vand i hanerne vil du også spare på el- og varmeregningen. Derudover holder dine hårde hvidevarer længere, og du minimerer dyre reparationer på varmtvandsbeholderen, toilettet og andre installationer.

NYD ALLE FORDELENE
VED KALKFRIT VAND

Du vil straks mærke fordelene fra blødgjort vand i køkkenet. Kaffemaskinen og elkedlen skal ikke længere afkalkes, og de holder tilmed længere. Du slipper for at skrubbe genstridige kalkrande af dine gryder, og opvaskemaskinen vasker bedre. Dine isterninger bliver endda klarere end før.

BLØDT HÅR OG SUNDERE HUD

Kalkfrit vand øger dit velvære ved at gøre dit hår blødt og din hud smuk og sund. Kalkindholdet i almindeligt vand medfører tør og irriteret hud, men med et blødgøringsanlæg vil du straks mærke, at din yndlingscreme rækker længere og optages bedre – og dit hår bliver lige så silkeblødt som vandet i hanen.

Læs om alle besparelserne med blødt vand

Klik forneden for at se dine besparelser med et blødgøringsanlæg