Kinetico Mach 2030S

  • Høj flowhastighed
  • Twin tank
  • Kræver ingen elektrisk tilslutning
  • Stor saltkapacitet
  • Kan behandle varmt vand

Bliv kontaktet
Produkt Kategorier: ,

Kinetico Mach 2030S

Kinetico Mach serien er high performance blødgøringsanlæg med en stor saltkapacitet. Mach 2030S blødgøringsanlæg er velegnet særligt godt til teknisk vandbehandling til fx industri, landbrug og bilvask. Blødgøringsanlægget er designet og bygget til at behandle høje vandflow og levere kalkfrit vand kontinuerligt. Kinetico Mach 2030S er beregnet til at kunne behandle varmt vand helt op til 50°.

Flowstyret blødgøringsanlæg

Med Kineticos patenterede turbine bruger blødgøringsanlægget vandets bevægelse til at drive sine systemer, frem for elektricitet. Anlægget er udstyret med en twin-tank hvilket er et dublex system der betyder kontinuerligt og uafbrudt tilførsel af blødt vand. Kinetico blødgøringsanlæg måler selv vandforbruget og starter automatisk en regeneration når kapaciteten er opbrugt. Dette resulterer i mindre spild og større besparelser, da der kun bliver produceret blødt vand, når du bruger vandet.

Hvordan virker processen

Når vandet fra vandværket løber igennem anlægget, vil der ske en ionbytter-proces. Her vil hårde mineraler som kalk og magnesium bytte plads med natriumioner i anlægget. De hårde mineraler bliver dermed tilbage i anlægget, og blødt vand bliver i stedet for sendt ud i systemet. Anlægget er beregnet til at leverer kalkfrit vand (0dH). Man kan dog regulerer på hårdhedsgraden i vandet ved at montere en by-pass.

Nemt og enkelt

For at anlægget kan blive ved med at producere blødt vand, skal det regenereres. Kinetico blødgøringsanlæg bruger kun blødt vand til at regenererer sig selv med, hvilket forlænger anlæggets levetid. Anlægget regenereres fra bunden og op for en mere jævn og effektiv brug af resinen. Dette resulterer i mindre spild, lavere saltforbrug og et længerevarende system. Ventilen er udviklet til at fungere stille og i et meget støjsvagt niveau, selv under regenerering.

Flow ved 1 bar(l/min)34
Flow ved 2 bar(l/min)57
Vandtilslutning(")1
Ionbytter størrelse(liter)2 x 13,3 dublex
Vandforbrug(liter)110
Saltforbrug(kg)0,82
Vandtryk min.(bar)2,5
Vandtryk max. (bar)8,5
Temperatur max. (°)50
Saltkapacitet(kg)114
Højde x Bredde x Dybde(cm)104 x 38 x 18
Salttank Højde x Bredde(cm)89 x 46
Kræver strømNej
BeskrivelseFormat
Datablad 2030S (0.13MB)pdfDownload