Godkendt til drikkevand

Leyco SOFT 15 PRO

Størst Kapacitet Inkl. Wifi

 • Kapacitet 1-10 personer
 • Regenererer om natten
 • Inkl. Wifi med tilhørende app
 • Inkl. by-pass ventil og flexslanger
 • Kræver lidt gulvplads
 • Uafhængig af dyre salttabletter
 • Høj ydeevne samt stort kapacitet
ANTAL I

Pris pr. stk19.995 DKK

Pris pr. stk 19.995 DKK

Produkt Kategori:

Blødgøringsanlæg til den store familie med et ønske om overblik via wifi funktion

Leyco SOFT 15 Pro er et moderne blødgøringsanlæg med stor kapacitet og wifi funktion, der passer særligt godt til den store familie, der har et stort behov for blødt vand. Dette anlæg er beregnet til at kunne give blødt vand til en stor familie på op til 8 personer. Med den indbyggede wifi funktion kan du hente den tilhørende app på din smartphone, som giver dig mulighed for nemt og hurtigt, at følge forskellige informationer om dit anlæg. Du får bl.a. en alarm når der mangler salt, overvågning af anlæggets vandforbrug samt en lækagealarm ved overdrevet eller sivende vandforbrug.

Leyco SOFT-serien er en populær serie af blødgøringsanlæg, der er kendt for det unikke design og gennemtænkte udstyr. Anlæg i denne serie er et gennembrud inden for vandbehandling og forskellen i hverdagen er til at føle på. Leyco SOFT 15-anlægget installeres nemt af din vvs´er, og der hører både flexslanger og by-pass med, så det er en nem proces at få op at køre i hjemmet.

Moderne teknologi til vandbehandling

Leyco SOFT har med sit innovative design, gjort det endnu nemmere for private at få blødt vand i hanerne. Serien af Leyco SOFT har det mest moderne og innovative udstyr, der sammen med det enkle og stilrene design giver et blødgøringsanlæg i højeste kvalitet. Den specielle mikroprocessor-teknologi og den patenterede højpræstationventil-teknologi gør dette anlæg til noget særligt.

Hvordan virker processen

Når vandet fra vandværket løber igennem anlægget, vil der ske en ionbytter-proces. Her vil hårde mineraler som kalk og magnesium bytte plads med natriumioner i anlægget. De hårde mineraler bliver dermed tilbage i anlægget, og blødt vand bliver i stedet for sendt ud i hjemmet. Du kan indstille hårdhedsgraden i dit vand, så der stadig er nogle mineraler tilbage i vandet.

Nemt og enkelt

For at anlægget kan blive ved med at producere blødt vand, skal det regenereres. Leyco SOFT-serien kan indstilles til at blive regenereret, når du har mindst brug for det bløde vand. En integreret forbrugsmåler beregner, hvornår det passer bedst i din hverdag, at processer starter. Dermed vil anlægget optimere sig i forhold til dine og din families behov.

På det brugervenlige display kan du se alle funktioner og nemt styre de forskellige indstillinger på anlægget. Du kan blandt andet styre det ønskede regenererings tidspunkt i døgnet samt dags intervallerne.

Godkendt til drikkevand

Alle vores blødgøringsanlæg er DVGW-godkendt, hvilket betyder, at de er godkendt til drikkevand. Det er en tysk certificering og DVGW står for “Deutsche Verein des Gas- und Wasserfaches”. Denne certificering sikrer, at produkterne regelmæssigt bliver testet for overholdelse af anerkendte retningslinjer og normer vedrørende sikkerhed, hygiejne og miljøbeskyttelse.

SpecifikationerEnhedVærdi
Maks. saltforbrug pr. regenerering(kg)1,5
Gns. regenereringsvandforbrug pr. dag(liter)40
Nominelt gennemløb(m³/t)2,4
Maks. saltkapacitet(kg) 40
Tilslutningshøjde(cm)70
Afløbshøjde(cm)77
Overløbshøjde(cm)59
Elforbindelse(V/Hz)230 / 50
Strømforbrug v. standby(watt/t)1,8
Strømforbrug v. regenerering(watt/t)6,5
Højde x bredde x dybde(cm)83,5 x 32 x 37
Kræver strøm og afløbJa
DVGW-registreringsnummerNW-9151CQ0566
DVGW-godkendt til drikkevandJa
WiFi forbindelse max.(GHz)2,4 (hotspot kan ikke bruges)
BeskrivelseFormat
Aqua Danmark Leyco SOFT 9_15 manual (2.19MB)pdfDownload
Godkendelse Leyco SOFT 15 (2.75MB)pdfDownload
Leyco SOFT 15 PRO Brochure (1.91MB)pdfDownload
Leyco Experience WEB (0.65MB)pdfDownload
 • Aqua Danmark Leyco SOFT 9_15 manual (2.19MB)
  pdf | Download
 • Godkendelse Leyco SOFT 15 (2.75MB)
  pdf | Download
 • Leyco SOFT 15 PRO Brochure (1.91MB)
  pdf | Download
 • Leyco Experience WEB (0.65MB)
  pdf | Download