Godkendt til drikkevand

Leyco SOFT 9

 • Stor kapacitet
 • Regenererer om natten
 • Inkl. by-pass ventil og flexslanger
 • Kræver lidt gulvplads
 • Uafhængig af dyre salttabletter
ANTAL I

Pris pr. stk 14995,00 kr.

Pris pr. stk 14995,00 kr.

VVS NUMMER 398850009

Produkt Kategorier: ,

Drikkevandsgodkendt blødgøringsanlæg

Leyco SOFT 9 er et kompakt og moderne blødgøringsanlæg der er godkendt til drikkevand (DVGW). Anlægget har en ydeevne på 1,8 m3/t. Dette anlæg er beregnet til at levere blødt vand med en høj ydeevne, hvor der er behov for et stort vandforbrug Leyco SOFT-serien er den perfekte løsning til reducering af hårdhedsgraden i vandet. Kombinationen af det unikke design og det luksuriøse udstyr, er et stort gennembrud inden for behandling af vand. Anlægget er nemt at installere for din vvs’er, og der medfølger flexslanger samt by-pass til anlægget, som vil spare din vvs’er masser af tid.

MODERNE TEKNOLOGI TIL VANDBEHANDLING

Leyco SOFT har med sit innovative design, gjort det endnu nemmere for private at få blødt vand i hanerne. Serien af Leyco SOFT har det mest moderne og innovative udstyr, der sammen med det enkle og stilrene design giver et blødgøringsanlæg i højeste kvalitet. Den specielle mikroprocessor-teknologi og den patenterede højpræstationventil-teknologi gør dette anlæg til noget særligt.

Hvordan virker processen

Når vandet fra vandværket løber igennem anlægget, vil der ske en ionbytter-proces. Her vil hårde mineraler som kalk og magnesium bytte plads med natriumioner i anlægget. De hårde mineraler bliver dermed tilbage i anlægget, og blødt vand bliver i stedet for sendt ud i hjemmet. Du kan indstille hårdhedsgraden i dit vand, så der stadig er nogle mineraler tilbage i vandet.

Nemt og enkelt

For at anlægget kan blive ved med at producere blødt vand, skal det regenereres. Leyco SOFT-serien kan indstilles til at blive regenereret, når du har mindst brug for det bløde vand. En integreret forbrugsmåler beregner, hvornår det passer bedst i din hverdag, at processer starter. Dermed vil anlægget optimere sig i forhold til dine og din families behov.

På det brugervenlige display kan du se alle funktioner og nemt styre de forskellige indstillinger på anlægget. Du kan blandt andet styre det ønskede regenererings tidspunkt i døgnet samt dags intervallerne.

Godkendt til drikkevand

Alle vores blødgøringsanlæg er DVGW-godkendt, hvilket betyder, at de er godkendt til drikkevand. Det er en tysk certificering og DVGW står for “Deutsche Verein des Gas- und Wasserfaches”. Denne certificering sikrer, at produkterne regelmæssigt bliver testet for overholdelse af anerkendte retningslinjer og normer vedrørende sikkerhed, hygiejne og miljøbeskyttelse.

3/5 (3 Reviews)
SpecifikationEnhedVærdi
Maks. saltforbrug pr. regenerering(kg)0,65
Gns. regenereringsvandforbrug pr. dag(liter)24,65
Nominelt gennemløb(m³/t)1,8
Maks. saltkapacitet(kg)20
Tilslutningshøjde(cm)42
Afløbshøjde(cm)47
Overløbshøjde(cm)31
Elforbindelse(V/Hz)230 / 50
Strømforbrug v. standby(watt/t) 1,8
Strømforbrug v. regenerering(watt/t) 6,5
Højde x bredde x dybde(cm)54,8 x 32 x 37
Kræver strøm og afløbJa
DVGW-registreringsnummerNW-9151CQ0565
DVGW-godkendt til drikkevandJa
BeskrivelseFormat
Aqua Danmark Leyco SOFT 9_15 manual (2.19MB)pdfDownload
LEYCOsoft (Pro) 9 DVGW-Zertifikat bis 2026 (2.40MB)pdfDownload
Leyco Experience WEB (0.65MB)pdfDownload
Brev fra Sikkerhedsstyrelsen (0.03MB)pdfDownload
 • Aqua Danmark Leyco SOFT 9_15 manual (2.19MB)
  pdf | Download
 • LEYCOsoft (Pro) 9 DVGW-Zertifikat bis 2026 (2.40MB)
  pdf | Download
 • Leyco Experience WEB (0.65MB)
  pdf | Download
 • (0.00MB)

aqua danmark

Gør drømmen til virkelighed
med
AQUA DANMARK

Slip for besværlig rengøring

Du vil især opleve store fordele ved vandets reducerede hårdhedsgrad, når du går i gang med rengøring af hjemmet. Du skal bruge mindre tid på at afkalke køkkenmaskiner, kalkaflejringer på fliser og gulve forsvinder og armaturer og installationer forbliver rene. Det bløde vand arbejder også bedre sammen med sæbe og nedsætter behovet for vaskepulver, shampoo og rengøringsmidler. Når du bader i blødt vand, vil du også mærke, at din hud og dit hår ikke vil udtørre på samme måde som før.

Læs om flere fordele med
blødt vand i hjemmet

Intelligent regenerering

Gør din hverdag lettere med
en nem regenereringsproces

Med Leyco SOFT har du mulighed for selv at vælge, hvornår den skal regenerere. Anlægget er indstillet til hver 4. dag, hvilket allerede er en stor besparelse. Men for at undgå at få hårdt vand i anlægget, kan du tidsindstille Leyco SOFT til at regenerere om natten, så du får blødt vand igen om morgenen.

Kan regenerere
dag eller nat

Indstil regenerering
efter eget behov

Spar tid, penge og energi

Spar på den lange bane

Med kalk- og magnesiumfrit vand forlænger du levetiden af opvaskemaskinen, vaskemaskinen, kaffemaskinen, vandvarmeren og andre vandforbrugende apparater og installationer. Du sparer også miljøet for unødvendige rengøringsmidler, og du kan nedsætte dit forbrug, fordi dine maskiner og installationer yder bedre. En bedre ydeevne gør også, at du sparer på energiforbruget i dit hjem. Det er både godt for din økonomi og for miljøet.

Giver konkurrenterne baghjul

Spar på salttabletter

Der er mange penge at spare ved at købe et Leyco SOFT blødgøringsanlæg. De fleste leverandører af blødgøringsanlæg har behov for specifikke salttabletter, men med Aqua Danmark har du blot behov for fødevaregodkendte salttabletter, som kan købes i det lokale byggemarked for under 65 DKK. Det er en årlig driftbesparelse på 500-800 DKK.

Kompakt og
moderne design

Spar penge
på salttabletter

Tager mindst gulvplads

Et kompakt anlæg med moderne design

Vi har fået udviklet anlægget til at bruge mindst gulvplads, da vi kender forholdene hos folk, der er interesseret i et blødgøringsanlæg. Da Leyco SOFT er markedets mindste anlæg, er der følgende pladsbehov:

Bredde: 37 cm x Længde: 32 cm

NYD ALLE FORDELENE
MED BLØDT VAND

Du vil straks mærke fordelene fra blødgjort vand i køkkenet. Kaffemaskinen og elkedlen skal ikke længere afkalkes, og de holder tilmed længere. Du slipper for at skrubbe genstridige kalkrande af dine gryder, og opvaskemaskinen vasker bedre. Dine isterninger bliver endda klarere end før.

BLØDT HÅR OG SUNDERE HUD

Kalkfrit vand øger dit velvære ved at gøre dit hår blødt og din hud smuk og sund. Kalkindholdet i almindeligt vand medfører tør og irriteret hud, men med et blødgøringsanlæg vil du straks mærke, at din yndlingscreme rækker længere og optages bedre – og dit hår bliver lige så silkeblødt som vandet i hanen.

Læs om alle besparelserne med blødt vand

Klik forneden for at se dine besparelser med et blødgøringsanlæg