Godkendt til drikkevand

Leyco SOFT 9 PRO

Mest kompakte anlæg inkl. wifi

 • Stor kapacitet
 • Regenererer om natten
 • Inkl. Wifi med tilhørende app
 • Inkl. by-pass ventil og flexslanger
 • Kræver lidt gulvplads
 • Uafhængig af dyre salttabletter
ANTAL I

Pris pr. stk 17995,00 kr.

Pris pr. stk 17995,00 kr.

Produkt Kategorier: ,

Drikkevandsgodkendt blødgøringsanlæg med WiFi

Leyco SOFT 9 PRO er et kompakt og moderne blødgøringsanlæg der er godkendt til drikkevand (DVGW). Anlægget har en ydeevne på 1,8 m3/t. Dette anlæg er beregnet til at levere blødt vand med en høj ydeevne, hvor der er behov for et stort vandforbrug. Med den indbyggede wifi funktion kan du hente den tilhørende app på din smartphone, som giver dig mulighed for nemt og hurtigt, at følge forskellige informationer om dit anlæg. Du får bl.a. en alarm når der mangler salt, overvågning af anlæggets vandforbrug samt en lækagealarm ved overdrevet eller sivende vandforbrug.

Leyco SOFT-serien er den perfekte løsning til reducering af hårdhedsgraden i vandet. Kombinationen af det unikke design og det luksuriøse udstyr, er et stort gennembrud inden for behandling af vand. Anlægget er nemt at installere for din vvs’er, og der medfølger flexslanger samt by-pass til anlægget, som vil spare din vvs’er for masser af tid samt materialer.

MODERNE TEKNOLOGI TIL VANDBEHANDLING

Leyco SOFT har med sit innovative design, gjort det endnu nemmere for private at få blødt vand i hanerne. Serien af Leyco SOFT har det mest moderne og innovative udstyr, der sammen med det enkle og stilrene design giver et blødgøringsanlæg i højeste kvalitet. Den specielle mikroprocessor-teknologi og den patenterede højpræstationventil-teknologi gør dette anlæg til noget særligt.

Hvordan virker processen

Når vandet fra vandværket løber igennem anlægget, vil der ske en ionbytter-proces. Her vil hårde mineraler som kalk og magnesium bytte plads med natriumioner i anlægget. De hårde mineraler bliver dermed tilbage i anlægget, og blødt vand bliver i stedet for sendt ud i hjemmet. Du kan indstille hårdhedsgraden i dit vand, så der stadig er nogle mineraler tilbage i vandet.

Nemt og enkelt

For at anlægget kan blive ved med at producere blødt vand, skal det regenereres. Leyco SOFT-serien kan indstilles til at blive regenereret, når du har mindst brug for det bløde vand. En integreret forbrugsmåler beregner, hvornår det passer bedst i din hverdag, at processer starter. Dermed vil anlægget optimere sig i forhold til dine og din families behov.

På det brugervenlige display kan du se alle funktioner og nemt styre de forskellige indstillinger på anlægget. Du kan blandt andet styre det ønskede regenererings tidspunkt i døgnet samt dags intervallerne.

Godkendt til drikkevand

Alle vores blødgøringsanlæg er DVGW-godkendt, hvilket betyder, at de er godkendt til drikkevand. Det er en tysk certificering og DVGW står for “Deutsche Verein des Gas- und Wasserfaches”. Denne certificering sikrer, at produkterne regelmæssigt bliver testet for overholdelse af anerkendte retningslinjer og normer vedrørende sikkerhed, hygiejne og miljøbeskyttelse.

0/5 (0 Reviews)
SpecifikationEnhedVærdi
Maks. saltforbrug pr. regenerering(kg)0,65
Gns. regenereringsvandforbrug pr. dag(liter)24,65
Nominelt gennemløb(m³/t)1,8
Maks. saltkapacitet(kg)20
Tilslutningshøjde(cm)42
Afløbshøjde(cm)47
Overløbshøjde(cm)31
Elforbindelse(V/Hz)230 / 50
Strømforbrug v. standby(watt/t) 1,8
Strømforbrug v. regenerering(watt/t) 6,5
Højde x bredde x dybde(cm)54,8 x 32 x 37
Kræver strøm og afløbJa
DVGW-registreringsnummerNW-9151CQ0565
DVGW-godkendt til drikkevandJa
WiFi forbindelse max.(GHz)2,4 (hotspot kan ikke bruges)
BeskrivelseFormat
Aqua Danmark Leyco SOFT 9_15 manual (2.19MB)pdfDownload
LEYCOsoft (Pro) 9 DVGW-Zertifikat bis 2026 (2.40MB)pdfDownload
Leyco Experience WEB (0.65MB)pdfDownload
Brev fra Sikkerhedsstyrelsen (0.03MB)pdfDownload
 • Aqua Danmark Leyco SOFT 9_15 manual (2.19MB)
  pdf | Download
 • LEYCOsoft (Pro) 9 DVGW-Zertifikat bis 2026 (2.40MB)
  pdf | Download
 • Leyco Experience WEB (0.65MB)
  pdf | Download
 • (0.00MB)

VORES ANBEFALEDE PRODUKTER

Se vores udvalg af produkter, der oftest købes sammen med dette produkt


Du kunne også være interesseret i...