Godkendt til drikkevand

Leyco SOFT 9 Pro

Mest kompakte anlæg inkl. wifi

 • Kapacitet 1-6 personer
 • Regenererer om natten
 • Inkl. Wifi med tilhørende app
 • Inkl. by-pass ventil og flexslanger
 • Kræver lidt gulvplads
 • Uafhængig af dyre salttabletter
ANTAL I

Pris pr. stk17.495 DKK

Pris pr. stk 17.495 DKK

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

560 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 17.495 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 560 kr. Samlede kreditomkostninger 2.649 kr. Samlet tilbagebetaling 20.144 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 9,81%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere
Produkt Kategori:

Blødgøringsanlæg til husstande med 1-5 personer med et ønske om wifi funktion

Leyco SOFT 9 Pro er det mest kompakte blødgøringsanlæg med moderne design samt dens innovative wifi funktion. Leyco SOFT 9 Pro passer særligt godt til husstande med 1-5 personer, der har et stort behov for blødt vand. Dette anlæg er beregnet til at kunne give blødt vand til husstande med 1-5 personer. Med den indbyggede wifi funktion kan du hente den tilhørende app på din smartphone, som giver dig mulighed for nemt og hurtigt, at følge forskellige informationer om dit anlæg. Du kan blandt andet få en salt alarm, se dit vandforbrug, og se tidspunktet for anlæggets regenerering m.m.

Leyco SOFT-serien er den perfekte løsning til reducering af hårdhedsgraden i vandet. Kombinationen af det unikke design og det luksuriøse udstyr, er et stort gennembrud inden for behandling af vand. Anlægget er nemt at installere for din vvs’er, og der medfølger flexslanger samt by-pass til anlægget, som vil spare din vvs’er for masser af tid samt materialer.

MODERNE TEKNOLOGI TIL VANDBEHANDLING

Leyco SOFT har med sit innovative design, gjort det endnu nemmere for private at få blødt vand i hanerne. Serien af Leyco SOFT har det mest moderne og innovative udstyr, der sammen med det enkle og stilrene design giver et blødgøringsanlæg i højeste kvalitet. Den specielle mikroprocessor-teknologi og den patenterede højpræstationventil-teknologi gør dette anlæg til noget særligt.

Hvordan virker processen

Når vandet fra vandværket løber igennem anlægget, vil der ske en ionbytter-proces. Her vil hårde mineraler som kalk og magnesium bytte plads med natriumioner i anlægget. De hårde mineraler bliver dermed tilbage i anlægget, og blødt vand bliver i stedet for sendt ud i hjemmet. Du kan indstille hårdhedsgraden i dit vand, så der stadig er nogle mineraler tilbage i vandet.

Nemt og enkelt

For at anlægget kan blive ved med at producere blødt vand, skal det regenereres. Leyco SOFT-serien kan indstilles til at blive regenereret, når du har mindst brug for det bløde vand. En integreret forbrugsmåler beregner, hvornår det passer bedst i din hverdag, at processer starter. Dermed vil anlægget optimere sig i forhold til dine og din families behov.

På det brugervenlige display kan du se alle funktioner og nemt styre de forskellige indstillinger på anlægget. Du kan blandt andet styre hvornår, du ønsker, at anlægget skal regenereres, og hvor hårdt vandet skal være.

Godkendt til drikkevand

Alle vores blødgøringsanlæg er DVGW-godkendt, hvilket betyder, at de er godkendt til drikkevand. Det er en tysk certificering og DVGW står for “Deutsche Verein des Gas- und Wasserfaches”. Denne certificering sikrer, at produkterne regelmæssigt bliver testet for overholdelse af anerkendte retningslinjer og normer vedrørende sikkerhed, hygiejne og miljøbeskyttelse.

SpecifikationEnhedVærdi
Maks. saltforbrug pr. regenerering(kg)0,65
Gns. regenereringsvandforbrug pr. dag(liter)24,65
Nominelt gennemløb(m³/t)0,9
Maks. saltkapacitet(kg)20
Tilslutningshøjde(cm)42
Afløbshøjde(cm)47
Overløbshøjde(cm)31
Elforbindelse(V/Hz)230 / 50
Strømforbrug v. standby(watt/t) 1,8
Strømforbrug v. regenerering(watt/t) 6,5
Højde x bredde x dybde(cm)54,8 x 32 x 37
Kræver strøm og afløbJa
DVGW-registreringsnummerNW-9151CQ0565
DVGW-godkendt til drikkevandJa
BeskrivelseFormat
Monteringsvejlednig Leyco SOFT 9:15 PRO (2.13MB)pdfDownload
Godkendelse Leyco SOFT 9 (0.20MB)pdfDownload
LEYCO 9 BROCHURE WEB (0.97MB)pdfDownload
Leyco Experience WEB (0.65MB)pdfDownload
Brev fra Sikkerhedsstyrelsen (0.03MB)pdfDownload
 • Monteringsvejlednig Leyco SOFT 9:15 PRO (2.13MB)
  pdf | Download
 • Godkendelse Leyco SOFT 9 (0.20MB)
  pdf | Download
 • LEYCO 9 BROCHURE WEB (0.97MB)
  pdf | Download
 • Leyco Experience WEB (0.65MB)
  pdf | Download
 • (0.00MB)