Godkendt til drikkevand

Slim SOFT 100

Perfekt til familie på 5 pers.

 • Kapacitet 1.500 liter
 • Regenererer om natten
 • Inkl. by-pass ventil og flexslanger
 • Kræver kun 20cm i bredde
 • Uafhængig af dyre salttabletter
ANTAL I

Pris pr. stk13.750 DKK

Pris pr. stk 13.750 DKK

  • DKK

Blødgøringsanlæg til den lille familie

Slim SOFT 100 er et kompakt og moderne blødgøringsanlæg, der passer særligt godt til den lille familie, der har et stort behov for blødt vand. Dette anlæg er beregnet til at kunne give blødt vand til 5 personer. Slim SOFT-serien er den perfekte løsning til reducering af hårdhedsgraden i vandet. Kombinationen af det unikke design og det luksuriøse udstyr, er et stort gennembrud inden for behandling af vand. Anlægget er nemt at installere for din vvs’er, og der medfølger flexslanger samt by-pass til anlægget, som vil spare din vvs’er masser af tid.

MODERNE TEKNOLOGI TIL VANDBEHANDLING

Slim SOFT har med sit innovative design, gjort det endnu nemmere for private at få blødt vand i hanerne. Serien af Slim SOFT har det mest moderne og innovative udstyr, der sammen med det enkle og stilrene design giver et blødgøringsanlæg i højeste kvalitet. Den specielle mikroprocessor-teknologi og den patenterede højpræstationventil-teknologi gør dette anlæg til noget særligt.

Hvordan virker processen

Når vandet fra vandværket løber igennem anlægget, vil der ske en ionbytter-proces. Her vil hårde mineraler som kalk og magnesium bytte plads med natriumioner i anlægget. De hårde mineraler bliver dermed tilbage i anlægget, og blødt vand bliver i stedet for sendt ud i hjemmet. Du kan indstille hårdhedsgraden i dit vand, så der stadig er nogle mineraler tilbage i vandet.

Nemt og enkelt

For at anlægget kan blive ved med at producere blødt vand, skal det regenereres. Slim SOFT-serien kan indstilles til at blive regenereret, når du har mindst brug for det bløde vand. En integreret forbrugsmåler beregner, hvornår det passer bedst i din hverdag, at processer starter. Dermed vil anlægget optimere sig i forhold til dine og din families behov.

På det brugervenlige display kan du se alle funktioner og nemt styre de forskellige indstillinger på anlægget. Du kan blandt andet styre hvornår, du ønsker, at anlægget skal regenereres, og hvor hårdt vandet skal være.

Godkendt til drikkevand

Slim SOFT serien er RISE drikkevandsgodkendt og må derfor installeres i private hjem i Danmark. Denne certificering sikrer, at produkterne regelmæssigt bliver testet for overholdelse af anerkendte retningslinjer og normer vedrørende sikkerhed, hygiejne og miljøbeskyttelse.

SpecifikationEnhedVærdi
Maks. saltforbrug pr. regenerering (kg)0,8
Gns. regenereringsvandforbrug pr. dag(liter)12
Nominelt gennemløb(m3/t)1,5
Maks. saltkapacitet(kg)20
Tilslutningshøjde(cm)47
Afløbshøjde(cm)50
Overløbshøjde(cm)36
Elforbindelse(V/Hz)230 / 50
Strømforbrug v. standby(watt/t)1,0
Strømforbrug v. regenerering (watt/t)7,2
Højde x bredde x dybde(cm)67 x 20 x 40
Kræver strøm og afløbJa
RISE-registreringsnummerC900037
RISE-Godkendt til drikkevandJa
BeskrivelseFormat
Manual Slim SOFT 100+200 (0.78MB)pdfDownload
C900037 utg 3 (0.09MB)pdfDownload
Slim SOFT datablad (0.20MB)pdfDownload
 • Manual Slim SOFT 100+200 (0.78MB)
  pdf | Download
 • C900037 utg 3 (0.09MB)
  pdf | Download
 • Slim SOFT datablad (0.20MB)
  pdf | Download

VORES ANBEFALEDE PRODUKTER

Se vores udvalg af produkter, der oftest købes sammen med dette produkt