Karrierevejledning hos Aqua Danmark A/S - Start din karriere her
BLØDT VAND
SILKEBLØDT VAND
NEMMERE HVERDAG
30 DAGES RETURRET

FÅ ET GRATIS TILBUD

OG BLIV KONTAKTET AF AQUA DANMARK

Vi gør vores bedste for at besvare alle skriftlige henvendelser inden for 48 timer.

MENU

KARRIEREVEJLEDNING FÅ NYE MULIGHEDER HOS AQUA DANMARK

Aqua Danmark A/S er en af Danmarks førende virksomheder inden for salg af vandbehandlingsanlæg til private hjem og erhvervslivet. Det er en spændende branche, hvor der altid sker noget nyt. Derfor vil vi altid have nye spændende jobs, hvor der vil være stor mulighed for bidrage til, at danskerne får den bedste vandkvalitet i hverdagen.

Med et job hos os bliver du ikke bare en medarbejder – du bliver en ambassadør, som vi vil investere både tid og penge i. Vi sætter en dyd i, at vores medarbejdere er godt rustede til de mange forskellige udfordringer, de kan møde, og samtidig gør vi vores bedste for at skabe gode rammer for personlig udvikling.

FÅ BRUGT DINE KOMPETENCER

Du bruger meget tid på dit arbejde, og derfor er det ikke ligegyldigt, hvad du arbejder med. Vi synes et godt arbejdsliv er et, hvor man får brugt sine kompetencer, udvikler sine færdigheder og føler, at det man arbejder med giver mening. Det er derfor vigtigt for os, at vores medarbejdere føler, at deres arbejde gør en forskel og samtidig bidrager til deres personlige udvikling. Det har stor betydning for os, at vores medarbejdere har den nødvendige plads og tilstrækkeligt overskud til at dygtiggøre sig på deres respektive interesseområder.

Når du får brugt dine kompetencer på den rigtige måde, så vil dit arbejdsliv helt af sig selv begynde at give mere mening. Vi stræber altid efter at skabe en hverdag, hvor vi er glade for at være på arbejde og glade, når vi går frem, fordi vi føler, at vi har lavet et spændende stykke arbejde.

Får du brugt alle dine kompetencer i dit nuværende job, eller føler du, at du har mere at byde på?

SØG JOB HOS OS

Er du klar til at prøve noget nyt, så er vi spændt på at høre fra dig. Send os gerne dit CV og en motiveret ansøgning. Anbefalinger fra tidligere arbejdsgivere er en fordel, men ikke et krav.

Hvis du vil søge et job hos Aqua Danmark A/S, skal du sende os dit CV og en motiveret ansøgning. Anbefalinger fra tidligere arbejdsgivere er en fordel, men ikke et krav.

Send din ansøgning i en e-mail til info@aquadanmark.dk, og skriv jobtitlen samt dit navn i emnefeltet. Vi modtager også gerne uopfordrede ansøgninger, hvis du synes dine kompetencer passer perfekt til vores virksomhed.

SEND EN UFORPLIGTENDE ANSØGNING
Vi har altid brug for stærke profiler
0/5 (0 Reviews)

Bliv kontaktet - Karrierevejledning

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Vi gør vores bedste for at besvare alle skriftlige henvendelser inden for 48 timer.

FÅ ET GRATIS TILBUD

OG BLIV KONTAKTET AF AQUA DANMARK

Vi gør vores bedste for at besvare alle skriftlige henvendelser inden for 48 timer.