Kinetico AquaKinetic HF

  • Høj ydeevne
  • Kompakt og slidstærk design
  • Fylder minimal gulvplads
  • Kræver ingen elektrisk tilslutning
  • Anlæg er monteret på hjul
  • Kan behandle varmt vand
ANTAL I

Pris pr. stk 17000,00 kr.

Pris pr. stk 17000,00 kr.

Produkt Kategorier: ,

Kinetico Aquakinetic HF

Kinetico Aquakinetic serien er højtydende, ultrakompakte og slidstærke blødgøringsanlæg. Kinetico Aquakinetic HF (High Flow) blødgøringsanlæg er velegnet særligt godt til teknisk vandbehandling i fx restaurationsbranchen til opvaskemaskiner og dampovne. Blødgøringsanlægget er designet og bygget til at modstå fugtige, støvede og snavsede forhold. Derudover gør den kompakte størrelse at den kan kræver minimal plads. Anlægget er udstyret med hjul som gør det nemt at rykke rundt på anlægget, særligt nyttigt hvis placeringen hele tiden ændrer sig. Kinetico Aquakinetic HF er beregnet til at kunne behandle varmt vand helt op til 50°.

Flowstyret blødgøringsanlæg

Med Kineticos patenterede turbine bruger blødgøringsanlægget vandets bevægelse til at drive sine systemer, frem for elektricitet. Anlægget er udstyret med en twin-tank hvilket er et dublex system der betyder kontinuerligt og uafbrudt tilførsel af blødt vand. Kinetico blødgøringsanlæg måler selv vandforbruget og starter automatisk en regeneration når kapaciteten er opbrugt. Dette resulterer i mindre spild og større besparelser, da der kun bliver produceret blødt vand, når du bruger vandet.

Hvordan virker processen

Når vandet fra vandværket løber igennem anlægget, vil der ske en ionbytter-proces. Her vil hårde mineraler som kalk og magnesium bytte plads med natriumioner i anlægget. De hårde mineraler bliver dermed tilbage i anlægget, og blødt vand bliver i stedet for sendt ud i systemet. Anlægget er beregnet til at leverer kalkfrit vand (0dH). Man kan dog regulerer på hårdhedsgraden i vandet ved at montere en by-pass.

Nemt og enkelt

For at anlægget kan blive ved med at producere blødt vand, skal det regenereres. Kinetico blødgøringsanlæg bruger kun blødt vand til at regenererer sig selv med, hvilket forlænger anlæggets levetid. Anlægget regenereres fra bunden og op for en mere jævn og effektiv brug af resinen. Dette resulterer i mindre spild, lavere saltforbrug og et længerevarende system. Ventilen er udviklet til at fungere stille og i et meget støjsvagt niveau, selv under regenerering.

0/5 (0 Reviews)
Flow ved 1 bar(l/min)18
Vandtilslutning(")3/4
Ionbytter størrelse(liter)2 x 4,5 dublex
Vandforbrug(liter)18
Saltforbrug(kg)0,23
Vandtryk min.(bar)2,5
Vandtryk max.(bar)8,5
Temperatur(°)50
Saltkapacitet(kg)9
Højde x Bredde x Dybde(cm)50 x 18 x 46
Kræver strømNej
BeskrivelseFormat
Datablad AquaKinetic HF (0.19MB)pdfDownload
  • Datablad AquaKinetic HF (0.19MB)
    pdf | Download